Екс гаджето на Мария Илиева се ожени. Бащата на единствения

...
Екс гаджето на Мария Илиева се ожени. Бащата на единствения
Коментари Харесай

Бившият на Мария Илиева вдигна сватба, с годеницата му Владислава си казаха заветното „да“

Екс гаджето на Мария Илиева се ожени. Бащата на единствения наследник на певицата–Георги Михайлов води пред олтара годеницата си Владислава, дочу HotArena.
Както е известно, Мария Илиева се раздели с него още до момента в който беше бременна. И от този момент двамата не поддържат никакъв контакт.
Георги от своя страна бързо си откри нова възлюбена. Половинката му е руса и е едвам няколко години по-малка от него, написа „ България през днешния ден ”.
Сватбата се състоя в София, макар че младоженците живеят в Белгия. Церемонията бе скромна и без доста посетители.
На тържествата участват най-близките и доверени хора на младоженците, а особено от Съединени американски щати дойде и сестрата на Георги – Виктория.

Припомняме, че Мария Илиева разполага с многоброен антураж, характерен на холивудските звезди, видяха фотографите на „ Ретро “.
Участничката в „ Като две капки вода “ си е наела денонощна детегледачка, която изцяло я анулира в майчинските ѝ отговорности. Отделно певицата плащала и на втора прислужница,
която пък се грижела за чистотата на дома ѝ към този момент години наред.
Илиева е новодомка и се е нанесла в апартамент, част от суперскъп затворен комплекс в столицата, където съседка ѝ е и друга родна звезда – плеймейтката Николета Лозанова. В лъскавото си жилище изпълнителката съжителствала с двете си слугини и сина си Александър, само че без неговия татко Георги Михайлов.

Припомняме, че след появяването на сина им певицата и 14 години по-младия от нея предприемач, живеещ в Брюксел, сложиха завършек на връзките си. Само преди месец се разбра, че Георги към този момент има нова връзка и е благоприятен за актуалната си половинка – 26-годишната Владислава. Според осведомени обаче плащал солидна прехрана за наследника си от поп звездата, въпреки да не го виждал въобще и да не бил измежду поканените на първия му рожден ден.
Самата Мария твърди, че не ѝ е мъчно да бъде самотна майка, само че обстоятелствата демонстрират таман противоположното. 41-годишната изпълнителка не може да се оправя сама даже с тикането на бебешката количка на детето си и е трансферирала това обвързване на детегледачката си.

Докато помощничката ѝ се мъчеше да маневрира в подземния паркинг на столичен мол, шефката Илиева ходеше зад нея, качена на 10-сантиметрови токове, и се притече на помощ едвам когато количката се заклещи на вратата на асансьора, видяха фотографите на „ Ретро “.
Вместо да пази сина си в бебешкото столче, когато пътуват, Мария избира да стои на шофьорското място и сама да ръководи сребристия си мерцедес за 50 хиляди лв., до момента в който непозната жена дундурка детето ѝ.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР