Екранните доц. д-р Генадиев и д-р Василев от хитовия сериал

...
Екранните доц. д-р Генадиев и д-р Василев от хитовия сериал
Коментари Харесай

Стоян Алексиев отиде на почивка със сина си

Екранните доцент доктор Генадиев и доктор Василев от хитовия сериал „ Откраднат живот ”, които и на екрана, и в живота са татко и наследник, карат дружно лятото. Стоян и Александър Алексиеви курортуват на Южното Черноморие, научи HotArena.

Онзи ден двамата попаднаха в обективите на папараците нa Уикенди, паркирайки фамилния джип пред строителен хипермаркет в Приморско. Популярните артисти използваха дъждовното време, с цел да напазаруват почистващи препарати и аксесоари за баня. Заради ниската за сезона температура родствениците се бяха екипирали с топли облекла. По-младият носеше суитшърт, а по-възрастният – пуловер с дълъг ръкав.

Преди да хлътнат в магазина Стоян постави противогрипна маска на лицето си. Той е на 69, в групата най-застрашените от ковид, и би трябвало доста да се пази от китайската болест, в случай че не желае да си има неприятности. Освен това е и длъжен да покрива лицето си в закрити публични пространства със заповед на здравно министерство. За разлика от него, синът му постави върху носа и устата си шалче.

В хипермаркета Алексиев-старши разгледаше почистващите препарати и избираше кой от тях да вземе, а неговият правоприемник се бе фокусирал върху рафтовете с пластмасови произведения за семейството. Алекс сграбчи кутия с райграс за засаждане, моп за пода и тревистозелена пластмасова кофа. После с татко му се насочиха дружно към касите.
За да не натоварва баща си, синът носеше множеството покупки. Старши мъкнеше единствено подочистачката. Според осведомени артистичната фамилия има вила покрай Лозенец и по тази причина всяко лято курортува не в Гърция, а на родното Черноморие.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР