Екранът от плексиглас ме тласна през ръба. Метафорично разбирате. Тъй

...
Екранът от плексиглас ме тласна през ръба. Метафорично разбирате. Тъй
Коментари Харесай

£100 места за гледка към Perspex? Изгодно!

Екранът от плексиглас ме тласна през ръба. Метафорично разбирате. Тъй като приказваме за театрални седалки, дисплеят може да е бил там, с цел да ме спре да бъда бутнат през ръба или да ме спре да съборя нещата. Но това не е функционалност с добавена стойност.

За прегрупиране. След неприятен интервал и интервал на умозаключение, че в случай че пиесата е добра, ще бъде направена във филм, брачната половинка ми и аз бяхме в театъра.

Така че бяхме привлечени от кино лентата на Сара Снук -женско осъществяване на " Портретът на Дориан Грей ". Най-добрите места, както постоянно за шоу в Уест Енд, бяха много скъпи, тъй че започнах да виждам нагоре.

Там, от страната на горния кръг, имаше места за £100. ДОБРЕ. Малко стръмно, само че тази продукция получи възторжени мнения. Щракнах, с цел да намеря предизвестието „ седалка с стеснен аспект и гледане през транспарантен екран от плексиглас “. Честно казано, това не бяха единствените места, предлагащи тази привилегия. Имаше и места за £75, тъй че можете да се насладите на Perspex за по-малко. З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР