Екоминистерството се завърна в мрачните си времена. Минаха 3 седмици,

...
Екоминистерството се завърна в мрачните си времена. Минаха 3 седмици,
Коментари Харесай

Сандов скочи на служебния кабинет: Възстановяват интересите на ГЕРБ, ДПС и олигархията в МОСВ


Екоминистерството се завърна в мрачните си времена. Минаха 3 седмици, откогато Министерство на околната среда и водите е под контрола на служебното държавно управление, а резултатът е тиха реституция на ползите на ГЕРБ, Движение за права и свободи и олигархията. Това написа в профила си във " Facebook " министърът на околната среда и водите в кабинета " Петков ". 

" Първата среща на новия министър беше с управата на Столична община, а първи посочен от нея зам.министър - някогашен зам.кмет на Столична община от ГЕРБ - Мария Бояджийска. Дългогодишният народен представител на Движение за права и свободи Ерджан Ебатин си работи сред изборите като шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда Варна, а спирачката за нови предпазени територии и настойника на ползите на олигархията в бранш `дива природа` Мирослав Калугеров още веднъж е Директор на отрасловата дирекция в Министерство на околната среда и водите. Явно към този момент се е възстановил от дългия 7 месеца болничен, който подава в първия и финален под мое управление негов работен ден ", написа той. 

" Привидната технокрация от ръководено от служители Министерство на околната среда и водите в действителност си е чисто лобистка скица, с някои изключения. Разочарован съм, че служебния кабинет реши да работи реваншистки и в това министерство. Затвърждава се мнението ми, че Радев единствено подправено и популистки `обича` природата. Кредитът на доверие, който дадох на новото управление, освен завърши като период, само че беше привършен и откъм смисъл. Отново влизам в ролята си на съпротива към Министерство на околната среда и водите, като разликата от преди и в този момент е, че към този момент познавам чудесно системата от вътрешната страна и знам къде са сериозните й точки и кои са основните фактори за избрани процеси ", добавя още Сандов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР