Еколого-зелената кметица на София и тази вечер ще допусне 30-40

...
Еколого-зелената кметица на София и тази вечер ще допусне 30-40
Коментари Харесай

Зелената Фандъкова заедно със зелените грантаджии блокират София


Еколого-зелената кметица на София и довечера ще допусне 30-40 партийни зелени и няколко подлъгани дечурлига за поредна вечер да затворят Орлов мост. Безпомощността и нежеланието на Общината да се оправи със "еколозите ", които вършат,каквото си желаят по софийските улици ще докара до някой случай, поради, който общинари ще обикалят по съдилищата. На хората и водачите им писна с изключение на с ненормалният столичен трафик да стоят часове в колите си поради зелените. Сега стачкуват, тъй като желаят да стоят на Черноморието по три месеца без да заплащат и един лев.
Значи милиони хора и хиляди къмпингари могат да си заплащат а те не, щото видите ли били зелени.
Но с изключение на изнервени водачи по улиците има и ядосани ЦСКА ри. Те са гневни на еколозите и персонално на Фандъкова и Тома Белев, тъй като те желаят да изгонят обичаният им тим от стадион Българска войска. И ентусиастите са безусловно прави, кои са тези еколози, че да ръководят София и България и да споделят даже и във футбола,какво да става.
Дразнещо е и държанието на другояче доста дейната полиция. Стоят, като монументи и гледат безучастно, по какъв начин еколозите нарушават закона.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР