Екоактивистът от Русе Иван Белчев е предложен за член на

...
Екоактивистът от Русе Иван Белчев е предложен за член на
Коментари Харесай

Иван Белчев е предложен да стане част от ръководството на „Да,България!“

Екоактивистът от Русе Иван Белчев е препоръчан за член на националното управление на “Да, България”, оповестиха от партията.

Новите органи на партията ще се изберат на Националната конференция на 29 януари.

“Местните структури имат потребност от представители в Националния съвет на “Да, България!”, тъй като част от проблемите, които имаме в нашия район се разграничават от тези на национално равнище или на други места. Като един от водачите на “Да, България!” в Русе, ще съставлявам ползите на членовете от района и ще се стремя да споделяме по намерено с другите локални структури”, декларира Белчев.

“Целта ми е да се засилват локалните структури в цяла България с поощряване на районни акции, срещи с обществеността и разискване на локалните проблеми, повече обществени действия от членовете и прибавянето на дейни нови членове към структурата ни. Считам, че посредством тези дейности, ще подобрим представянето на “Да, България!” в последващи избори на районно равнище и ще се доближим до резултатите, които имаме в София”, изясни екоактивистът и дава обещание интензивно да работи с професионалния си опит в IT сферата и дизайна за идеята на “Да, България!”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР