Екипите на ЕРМ Запад не спират да работят в изключително

...
Екипите на ЕРМ Запад не спират да работят в изключително
Коментари Харесай

Екипите на ЕРМ Запад продължават да работят за отстраняване на най-труднодостъпните аварии

Екипите на ЕРМ Запад не стопират да работят в извънредно тежки условия при непроходими пътища и стотици паднали дървета. Към техните старания се причисляват диспечери, чиновници от други звена, оператори в контактния център, спешния щаб на Електрохолд, които през последните дни работят непрестанно за допустимо най-бързо справяне със обстановката.

За локализиране на съществуващите към момента повреди се постанова да се вършат дълги обходи в труднопроходими местности. Екипите на терен са снабдени със профилирано съоръжение, само че някои региони остават недостъпни. За да се обезпечи достъп на чиновниците до авариралите сектори, ЕРМ Запад си сътрудничи с локалните управляващи, горски стопанства, пожарната и доброволци.

Тежка остава ситуацията в елементи от Кюстендилско, Трънско, Троянско, Самоковско, Струмяни, Якоруда и региона на Ихтиман, където има дълги електропроводи с голям брой провали по тях. Обстановката се усложнява от обледяванията на проводниците, което води до скъсването им или оплитането им в други проводници.

До момента ЕРМ Запад установи близо 40 счупени стълба, стотици скъсани проводници, развалени изолатори и усукани конзоли.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР