Eкипи от РУ - Пазарджик са задържали пиян шофьор, опитал

...
Eкипи от РУ - Пазарджик са задържали пиян шофьор, опитал
Коментари Харесай

4 екипа на полицията преследваха пиян шофьор в Пазарджик

Eкипи от районно управление (на МВР) - Пазарджик са задържали пийнал водач, опитал се да избегне полицейска инспекция. Това оповестиха от ОДМВР - Пазарджик. Случката се разиграла нощес, половин час преди среднощ на улица в Пазарджик.



Автопатрул подал неведнъж сигнали за прекъсване и инспекция със стоп палка, със светлинна и звукова сигнализация на лидер на лек автомобил. Мъжът обаче не се подчинил и вместо да спре натиснал педала на газта.

Последвало гонене, в което си присъединили дежурните екипи при районно управление (на МВР) - Пазарджик. Въпреки идващите го служебни коли с пусната светлинна и звукова сигнализация мъжът отказвал да спре, напуснал рамките на града и траял по посока за прилежащото село Звъничево.

В резултат на извършените заградителни дейности обаче той бил спрян на улица в обитаемото място. Оказало се, че това е 28-годишен мъж от същото село. Станала ясна и повода да се опита да избегне полицейската инспекция.

След направената проба с дрегер уредът отчел 2.09 промила централизация на алкохол в издишания въздух. Беглецът е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) - Пазарджик за период от 24 часа. Спрямо него са формирани две бързи производства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР