Екипи на полицията и жандармерията, както и представители на Националната

...
Екипи на полицията и жандармерията, както и представители на Националната
Коментари Харесай

Полиция, жандармерия, и НАП срещу джиповете в района на Седемте рилски езера

Екипи на полицията и жандармерията, както и представители на Националната организация за приходите организират интервенция против нерегламентирания транспорт на туристи с джипове в региона под Седемте рилски езера. Това заяви в неделя пред БНР кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

Засиленият надзор дава резултати и транспортът на туристи с джипове, каквито е имало всяко лято, изключително през август, в този момент е спрян, споделя кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

" Всеки ден, от 15-ти август патрулират четири коли на " Жандармерията ". Предполагам, че през днешния ден огромна част от дъновистите към този момент се изтеглят, тъй че тази година и аз мисля, че беше задоволително умерено ", уточни Галев.

Туристи и планинари разясняват, че джиповете, които до момента в нарушаване са карали по циркуса, към този момент ги няма. П

" Виждал съм горе по десетина джипки до хижата, до самата хижа, когато нямаше рейнджъри. Когато нямаше рейнджъри се качваха до горе и с " УАЗ-ски ", и с джипове и тем сходни, само че в този момент няма нито един джип ", сподели природозащитникът и алпинист от Кюстендил инж. Севдалин Атанасов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР