Екипи на поддържащата фирма към Областното пътно управление в Русе

...
Екипи на поддържащата фирма към Областното пътно управление в Русе
Коментари Харесай

Екипи ремонтират отворила се дупка на Дунав мост

Екипи на поддържащата компания към Областното пътно ръководство в Русе ремонтират отворила се дупка на пътното платно на "Дунав мост ". Размерите на отвора, през който се е виждала и железопътната линия, е 70 на 50 см, оповестиха от Областното пътно ръководство.

От там показаха, че дупката ще бъде ремонтирана до края на утрешния ден. Движението в сектора се реализира в едната лента, водачите на транспортни средства би трябвало да карат с ниска скорост и с нараснало внимание. Причината за пропадането е остаряване на бетона на един от панелите, както и интензивният трафик.

Статистиката от последното тримесечие демонстрира, че през "Дунав мост " приблизително за денонощие в двете направления минават сред 2700 и 3100 транспортни средства. Около две трети от тях са товарни коли. От Областното пътно ръководство осведомиха, че екипи на поддържащата компания асфалтират и други дупки в българския сектор, като при тях няма проваляне на бетоновата настилка. От Гранична полиция обясниха, че времето за прекосяване през оборудването не се удължава поради ремонта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР