Екипи на националната полиция и НАП влязоха на проверка в

...
Екипи на националната полиция и НАП влязоха на проверка в
Коментари Харесай

МВР и НАП влязоха на проверка в Автомагистрали

Екипи на националната полиция и Национална агенция за приходите влязоха на инспекция в постройката на " Автомагистрали " ЕАД. Изземват се документи, следва да бъдат разпитани очевидци, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Информация за инспекцията ще бъде огласена на следващия ден от министрите Бойко Рашков и Виолета Комитова, от шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов и зам.-директора на ГДНП старши комисар Атанас Илков.

По информация на акцията е обвързвана с автомагистрала " Хемус ". Проверява се дали държавни средства са били разходвани погрешно. 

„ Разследването тече не от през днешния ден или от през вчерашния ден. В момента продължава на място, защото им трябват спомагателни документи и снемане на пояснения от избрани лица от сдружението ”, изясни изпълнителният шеф на „ Автомагистрали ” Десислава Христова.

Още през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че снимат с дронове строящата се автомагистрала „ Хемус ”, с цел да ревизират изказванията на районния министър Виолета Комитова, която счита, че има нарушавания и че са преведени на два транша милиони, само че на място няма нито служащи, нито строителна техника.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР