Екипи на „Градини и паркове“ премахват всички изсъхнали клони на

...
Екипи на „Градини и паркове“ премахват всички изсъхнали клони на
Коментари Харесай

Премахват сухи клони от чинарите по бул. „Руски“

Екипи на „ Градини и паркове “ отстраняват всички изсъхнали клони на вековните чинари в разграничителната линия на бул. „ Руски “ сред улиците „ Антим I “ и „ Гладстон “.

Работата стартира от страната на Бунарджика. След като санитарните резитби там приключат, служащите и техниката ще продължат откъм източната част на булеварда. Създадена е краткотрайна организация на придвижването, тъй че да се подсигурява сигурността на преминаващите по трасето пешеходци, водачи и коли. Предвижда се до края на седмицата всички дървета да бъдат обработени. От предприятието се извиняват за краткотрайното стеснение.

„ Използваме дните преди края на лятната почивка и отпуските, тъй като след това трафикът по „ Руски “ ще е доста по-интензивен “, разяснява шефът на „ Градини и паркове “ Веселин Козарев.

Предварително е направена експертиза за положението на чинарите. Дадена е съответна рекомендация за всяко едно дърво. Кметът на регион „ Централен “ е подписал заповед за съответните санитарни действия, които би трябвало да се изпълнят.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР