Екипът на СУ “Св. Климент Охридски“ –Зверино и съучениците на

...
Екипът на СУ “Св. Климент Охридски“ –Зверино и съучениците на
Коментари Харесай

Над 560 лева събра училището на Тихомир от Елисейна в негова подкрепа

Екипът на СУ “Св. Климент Охридски “ –Зверино и съучениците на Тихомир Трайков поддържаха зрелостника, останал без дом с 563 лева В образователното заведение бе отворена касичката, в която всички учители, възпитаници и помощния личен състав пускаха дарения за потърпевшото семейство. Събраните средства възлизат на 363 лева и през днешния ден ще бъдат преведени по сметката на Община Мездра с титуляр Росица Борисова Стоянова/ майката на Тихомир/.
Младежите от "БМЧК и другари на ИСКЪРСКОТО дефиле " дадоха на зрелостникът и 141 лева Сумата бе избрана след систематизиране на събраните дарения от акцията „ Цветница 2018 “, ориентирана към зрелостници сираци и полусираци, към която в следствие бе прибавен и младежът.
Съучениците на Тихомир бяха организирали още една акция в негова поддръжка. Младежите събраха 200 лева Сумата ще бъде обменена в евро и по този начин момчето ще разполага със средства за персонални разноски, с които да отиде дружно с класа си на абитуриентска вечер във Венеция.
Към момента по сметката на потърпевшото семейство от село Елисейна, което на Цветница остана без дом, са събрани 1 977.55 лева
Мечтата на фамилията е да съберат 4000 лева, с които да закупят къща наоколо до останките на остарелия си дом.
Желаещите да дарят финансови средства на фамилията от село Елисейна, чиято къща изгоря на Цветница, могат да го създадат по сметката на община Мездра:
Банка „ ДСК “-клон Мездра.
IBAN: BG95STSA93008425414500
BIC STSABGSF
Код за тип плащане- 445100
Необходимо е в основанието за заплащане да бъде оказано, че е подаяние за Росица Борисова Стоянова.
Други типове дарения се одобряват в Общинския център за обществени услуги и действия /ул. "Ив. Вазов " № 2/ от обществения служащ Кънчо Даниелов Цаков. Телефон за контакт с господин Цаков- 0883 323 683.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР