Екипът на софтуерната компания ще нарасне до 600 специалистиЗаедно с

...
Екипът на софтуерната компания ще нарасне до 600 специалистиЗаедно с
Коментари Харесай

ScaleFocus придобива Google разработчик

Екипът на софтуерната компания ще нарасне до 600 експерти

„ Заедно с екипа на Upnetix, ScaleFocus ще усили потенциала и техническите си умения в софтуерното инженерство и цифровата промяна “, съобщи Пламен Цеков

Софтуерната компания ScaleFocus разгласи, че придобива на 100% софийското сдружение Upnetix – една от 50-те организации в света, сертифицирани за разработка на Гугъл, с фокус върху цифровата промяна и устойчивите уеб и мобилни решения. Стойността на договорката не беше разкрита.

„ Заедно с екипа на Upnetix, ScaleFocus ще усили потенциала и техническите си умения в софтуерното инженерство и цифровата промяна. С присъединението на Upnetix, екипът ни ще наброява над 600 експерти “, разяснява договорката Пламен Цеков, изпълнителен шеф на ScaleFocus.

През последните години двете компании са сътрудници по голям брой планове, показа изпълнителният шеф на Upnetix Радослав Гайдарски. „ Като се вземат поради сходните полезности и задачи на двете компании, присъединението ни към ScaleFocus е разумната последваща стратегическа стъпка “, уточни той.
още по тематиката
По неговите думи, договорката е „ типичен сюжет на печеливша обстановка, при която клиентите на Upnetix и ScaleFocus ще се възползват от актуализирано и разширено портфолио от артикули и услуги, а екипите ще придобият спомагателни умения “.

„ Upnetix ще реализира още по-високи темпове на напредък и ще разшири обсега на клиентите си, като остане фокусирана върху главните си пълномощия “, сподели още Гайдарски.

ScaleFocus, учредена през 2012 година в София, е профилирана в региона на софтуерните технологии и цифровата промяна, като обслужва междинни и огромни корпоративни клиенти в Северна Америка и Западна Европа. Компанията има офиси в Лондон, Мюнхен, Цюрих, Вашингтон, Пловдив и Бургас.

Upnetix е един от огромните снабдители на софтуерни разработки в България с фокус върху цифровите трансформации. През 2017 година Upnetix стана първата и единствена сертифицирана организация за програмисти на Гугъл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР