Екипът на Скъпи наследници има планове да прави нов сериал

Екипът на Скъпи наследници има планове да прави нов сериал ...

„Скъпи наследници” правят нов сериал.

Екипът на „Скъпи наследници” има планове да прави нов сериал със същите актьори като в сагата от Бели Вит, научи HotArena.

Това разкри продуцентът Михаил Менкаджиев минути преди премиерата на втория сезон на продукцията, която миналия понеделник се върна в ефир след прекъсване през лятото. В новия проект ще участват всички знакови лица от „Скъпи наследници”, включително Орлин Павлов, Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова, София Бобчева, Рая Пеева и др.

Идеята е бъдещата поредица да получи летящ старт, благодарение на успеха на сегашната.  Почти сигурно е, че „Скъпи наследници” няма да има трети сезон и тъй като от вече готовите епизоди са останали само 70, се очаква финалът да е около Нова година. На среща с фенове Орлин Павлов си пожела поне още 200 епизода, но според хора от екипа заснемането на такова продължение и невъзможно. Декорите на специално построеното за продукцията село Бели Вит били съсипани и едва ли ще се строят нови. Затова пък екипът вече обмисля идеи за следващия си проект, пише "Уикенд". 

Източник: hotarena.net