Екипът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)

...
Екипът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)
Коментари Харесай

РИОСВ изрина незаконно сметище

Екипът на Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) - Хасково почисти сектор от крайпътната зона по ул. " Пловдивско шосе " в регионалния център, където се е образувало нелегално бунище, оповестиха от инспекцията.

От входа за гробищния парк до края на застроената част на улицата бяха събрани бяха 46 чувала с боклуци - най-вече пластмасови бутилки, чашки, кенчета, хартиени и найлонови опаковки и други битови боклуци. Чувалите ще бъдат извозени от Община Хасково.

Акцията е част от акцията на Министерството на околната среда и водите за разчистване на нечисти терени " Да сложим точка на замърсяването ". Целта на акцията е да се притегли вниманието на обществото към безконтролното изхвърляне на боклуци на всевъзможни места, като се даде персонален образец и се показва ангажираност за унищожаване на нездравословните последствия за околната среда.

Предишната акция по почистване на боклуци в района по самодейност на Регионална инспекция за опазване на околната среда бе при започване на февруари т. година, когато Областното пътно ръководство събра огромни количества отпадък, струпани около автомагистрала " Марица " в последните километри до граничния пункт " Капитан Андреево ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР