Екипът на президента Байдън в четвъртък бързо отстрани пресата, когато

...
Екипът на президента Байдън в четвъртък бързо отстрани пресата, когато
Коментари Харесай

Интернет изригва, след като екипът на Байдън отблъсква пресата, докато той отговаря на въпроси в края на кампанията: „Това е лошо“

Екипът на президента Байдън в четвъртък бързо в профил пресата, когато той сподели, че ще дава отговор на въпроси на събитие в Сагино, Мичиган, а потребителите на обществените медии взривиха „ невероятната сцена “.

Байдън посети Сагино в четвъртък, с цел да прокара акцията си за преизбиране и да приказва с доброволци, подкрепящи опита му да резервира Белия дом. Пътуването в Сагино включваше посещаване на 131-годишно викторианско имение, благосъстоятелност на членове на градския съвет на Сагино и Образователния съвет на държавните учебни заведения в Сагино.

В имението Байдън стоеше на верандата с тил на членове на пресата, когато можеше да бъде чут да споделя: „ Мога ли да отговоря на няколко въпроса? “

Жена в сако на Байдън-Харис сподели: „ Ще отговорим на няколко въпроса “, при което чиновниците неотложно започнаха да подвигат ръце и да вървят към пресата, повтаряйки на всеослушание: „ Благодаря, преса, назад към колите “.

Нов отчет на Washington Post предизвести а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР