Екипът на Пенчо Милков е работил до момента с 5

...
Екипът на Пенчо Милков е работил до момента с 5
Коментари Харесай

Кметът и депутатите си стиснаха ръцете да работят заедно за Русе

Екипът на Пенчо Милков е работил досега с 5 правителства 

Да работят дружно за решение на проблемите и просперитета на Русе и района - това си дадоха обещание на среща през днешния ден кметът на РусеПенчо Милков и депутатите от политическите сили, определени в региона. 

Като съществени акценти в взаимната си активност градоначалникът и народните представители дефинираха възобновяването на активността на Летище Русе, построяването на втори мост край Русе, на интермодалния терминал и решаването на екологичните проблеми.

„ Когато депутатите са единни, става по-лесно за кмета. Ще получим подпомагане от всеки един от народните представители. Поставих проблемите и получих цялостна поддръжка от тях “, разяснява след срещата Пенчо Милков.

В своята фейсбук страница кметът Пенчо Милков разяснява срещата:

" Днес се срещнах с депутатите, които съставляват русенци в сегашния парламент.
Наред със комплицираната икономическа конюнктура, сме изправени и пред политическа неустойчивост. Всъщност, откогато заех поста, с екипа ми работихме с 5 държавни управления и сме в очакване на шестото. За локалното ръководство всяка смяна изисква определяне на нови контакти, образуване на нови срещи и следващо показване на проблемите и опциите на Русе пред всеки от министрите.
С доста гледище някои от въпросите откриха отговор – обезпечи се прекъсването на тирове навътре в страната, следва да изградим буферен паркинг за тирове, най-модерната станция за премерване на качеството на въздуха в Русе, пръсканията против комари по целия Дунав дадоха резултат и още доста, само че и доста задания чакат своето решение.

В предишното кметът постоянно беше самичък в преследването на задачите на общината. Днес видях подготвеност депутатите да спомагат със законодателна самодейност или други начини. Надявам се в идващите седмици да го потвърдят с дейностите си.
Каквито и да са разликите сред партиите в новия парламент, се надявам те да могат да се обединят за положителното на русенци. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР