Екипът на отделението по урология в МБАЛ Централ Хоспитал“ в

...
Екипът на отделението по урология в МБАЛ Централ Хоспитал“ в
Коментари Харесай

Уролози преглеждат безплатно в Централ Хоспитал

Екипът на отделението по урология в МБАЛ „ Централ Хоспитал “ в Пловдив  организира безвъзмездни профилактични съвещания за пациенти с бъбречни недоволства.

Кампанията  ще се организира от 12 до 16 март 2018 година със подпомагане на Ортодоксалния медал на Хоспиталиерите. За консултациите не се изискват посоки от персоналните лекари, само че пациентите би трябвало да си вземат час на тел: 032/644-222.

Те са отдадени на Световния бъбречен ден - здравна самодейност, която се отбелязва през втория четвъртък на март от 2006 година насам. Тази година той съответствува с Международния ден на дамата - 8 март, по тази причина ще мине под наслов „ Бъбреци и женско здраве “.

Въпреки мотото, чакаме всички пациенти, които имат недоволства, както и тези, които от дълъг интервал възнамеряват посещаване при експерт, само че не намират време за това или не могат да получат направление от персоналните си лекари, съобщи началникът на отделението доктор Артур Сарачев.

Световният бъбречен ден по традиция е отдаден на профилактиката и лекуването на бъбречните болести и цели да се даде повече информация и да се увеличи вниманието към бъбречните болести на необятната общност, а и на институциите. Инициатор и уредник на Световния бъбречен ден е Международна федерация на бъбречните фондации.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР