Екипът на „Новини и актуални предавания“ отпразнува 61-годишнината си с

...
Екипът на „Новини и актуални предавания“ отпразнува 61-годишнината си с
Коментари Харесай

По света и у нас отпразнува рождения си ден

Екипът на „ Новини и настоящи излъчвания “ отпразнува 61-годишнината си с ексцентрично празненство.

След една дълга и натоварена година, наситена от публични, политически и спортни събития, продуценти, кореспонденти, водещи, оператори, режисьори, монтажисти и репортери се любуваха на своето празненство, и поиграха боулинг.



Много страйкове, празнично въодушевление и удоволетвореност от добре свършената екипна работа придвижи новинарите от апаратните, студиата и нюзрума на Българска национална телевизия на паметен ваучър във връзка рождения ден.

„ Измина една динамична година, в която сплотеният ни екип потвърди своя професионализъм и затвърди позициите си в основаването на вести с най-високо публично доверие “, поздрави екипа шефът на „ Новини и настоящи излъчвания “ Мариела Драголова.





В центъра на празника на новините на публичната телевизия беше атрактивна тематична торта с обичайния глобус, който феновете на Българска национална телевизия виждат при започване на всяка новинарска емисия на публичната телевизия от 1960 година до през днешния ден. Сладкишът бе особено направен от майсторите-сладкари на „ Сладкарница ТЕА “ и впечатли празнуващите освен с красивия си външен тип, само че и с неудържим усет.



Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР