Екипът на Министерство на здравеопазването се въздържа от прибързани и

...
Екипът на Министерство на здравеопазването се въздържа от прибързани и
Коментари Харесай

Сербезова не бърза с Детската болница, за да не остане тя просто строеж

Екипът на Министерство на здравеопазването се въздържа от прибързани и голословни решения по проблема за Националната детска болница. Всяко деяние на здравното министерство сега, в който въпросът бил подложен пред управлението, е подложен на изчерпателен разбор и на мнението на всички заинтригувани страни.

Toва съобщи здравният министър проф. Асена Сербезова по време на парламентарния надзор в Народното събрание по отношение на построяването на Националната детска болница.

Проф. Сербезова съобщи, че построяването на детска болница е задача с огромна социална значителност и към нея би трябвало да бъде подходено със съвестност. Би следвало Националната детска болница да е част от цялостна идея за развиване на детското опазване на здравето, настоя здравният министър.
 Националната детска болница - един 43-годишен мираж
Националната детска болница - един 43-годишен мираж

В духа на наближаващите празници да си позволим и да помечтаем - една 43-годишната заспалост да свърши

Тя подсети, че още при встъпването си в служба, в педиатрията. Стремежът на Сербезова е детската болница да не бъде просто градеж, а резултат от повсеместен разбор от потребностите на детското опазване на здравето.

Тя уточни, че има осъществена за построяването на Националната детска болница. Действията на Министерство на здравеопазването нататък ще бъдат съобразени с изводите от този отчет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР