Екипът на Кризисния център си е свършил работата перфектно и

...
Екипът на Кризисния център си е свършил работата перфектно и
Коментари Харесай

Средно по 170 души на вечер са нощували в Кризисния център за настаняване на бездомни в София този сезон

Екипът на Кризисния център си е приключил работата съвършено и сме се погрижили за всички постъпили съответно. Това сподели шефът на Кризисния център за настаняване на бездомни лица в София – Пепи Джуренов по отношение на работата на центъра този сезон.
" До в този момент не сме върнали нито един човек, който е бил в потребност. Използвали сме спомагателни кревати, походни кревати, матраци и сме успявали да настаним всички нуждаещи се “, добави още той.
„ От обществената услуга на Столична община са се възползвали приблизително 170 души на вечер. Когато метеорологичните условия са били по-лоши е имало над 200 души дневно “, сподели още шефът на Кризисния център за настаняване на бездомни лица в София, съобщи Фокус.
„ В Кризисния център има двама обществени служащи, които работеха от самото начало и не престават да работят по подобряването на качеството на живот на хората и им оказват помощ за тяхното бъдеще. Те ги насочват към друга обществена услуга, пробват се да им намерят работа, търсят техни близки и родственици, които да се грижат за тях. Освен това има и шестима обществени асистенти, чиято задача е да се грижат директно за настанените. Те ги преглеждат за паразити, оказват помощ им да се настанят, оказват помощ им при осъществяването на техните битови потребности при нужда “, добави още Пепи Джуренов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР