Екипът на Google Canada публикува в уеб-страниците на своя сайт

...
Екипът на Google Canada публикува в уеб-страниците на своя сайт
Коментари Харесай

Google случайно разкри датата на презентацията на смартфоните от серия Pixel 3

Екипът на Гугъл Canada разгласява в уеб-страниците на своя уебсайт Famebit известие, в което се загатва датата на презентация на смарт телефона Pixel 3. Той ще бъде показан на 4 октомври 2018 година. Да подчертаем, че става дума точно за презентацията, а не за началото на продажбите.

Да си напомним, че предходните модели Pixel и Pixel 2 също бяха показани на 4 октомври. Но надлежно през 2016 и 2017 години. Тяхната презентация протече по време на събитието Made by Гугъл.



Според изтеклата към сегашен ден информация, смарт телефонът Гугъл Pixel 3 ще има екран с тънки рамки със съответствие на страните 18:9. Версията Pixel 3 XL ще има екран с разрез, като в този случай съотношението на страните ще бъде 19:9. И двата смарт телефона ще имат двойни камери на предния панел. Предполага се, че новите телефони на Гугъл ще се базират на процесора Qualcomm Snapdragon 845, а оперативната памет ще бъде 4 или 6 GB. Смартфоните ще се продават с авансово конфигурираната операционна система Android 9.0 P. Ще се поддържа технология за безжично зареждане на акумулаторната батерия. Ще се поддържа функционалността Active Edge с поддръжката на Гугъл Assistant. Ше могат да се вършат позвънявания посредством страничните стени на телефоните.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР