Екипът на един от големите ни производители на народни носии

...
Екипът на един от големите ни производители на народни носии
Коментари Харесай

Радостна вест за всички „Българе”

Екипът на един от огромните ни производители на национални носии е в трескава подготовка на нов кат войводски облекла, които би трябвало да облече най-важният човек по време на най-големия фолклорен фестивал у нас – Жеравна 2019. Тази година още веднъж се чака в гората над възрожденския град да се струпат на 16,17 и 18 август най-малко 10 хиляди родолюбци, с цел да почетат българската носия, написа Флагман бг.

В тази най-масова общонародна забава би трябвало както постоянно да се открои идеологът за възникването и развиването на фестивала – хореографът Христо Димитров. Шефът и продуцент на националния фолклорен отбор „ Българе” сменя постоянно по четири-пет костюма през фестивалните дни. Сега се постанова да шие нови облекла, защото безусловно от пухкавото му топчесто телосложение са останали кожа и кости.

Димитров се е стопил с най-малко 20 кг, тъй като в панталона му май може да влезе още един Христо.
 Така наподобява през днешния ден чудото на българския фолклор
Не е известна повода за отъняването на виртуозния танцьор, който и в най-голямата си тежест безусловно трепти на сцената под звуците на българските песни. Приятелите му споделят, че бил жив и здрав, диета не се налагало да съблюдава. След късия му брак с певицата Албена Вескова, който завърши преди повече от 5 години, нямало друга жена, която по този начин да завърти главата му, че поради нея да спре да се храни. Нещо повече – новият му план за

българска телевизия бил сполучлив и в последно време той бил изключително въодушевен и благополучен.

Несъмнено новата визия на Димитров ще е сензацията този август на Жеравна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР