Екипът на Доналд Тръмп вече изготвя стратегия да нарисува вицепрезидента

...
Екипът на Доналд Тръмп вече изготвя стратегия да нарисува вицепрезидента
Коментари Харесай

Екипът на Тръмп рисува Камала като Байдън 2.0 след отказа на кандидатурата за преизбиране на президента: „Също като шега“

Екипът на Доналд Тръмп към този момент изготвя тактика да нарисува вицепрезидента Камала Харис като повтаряне на президента Байдън след решението на осемдесетгодишния да се откаже от кандидатурата си за преизбиране в неделя – и призоваването на президента да напусне поста неотложно заради очевидното му умствено намаляване.

81-годишният Байдън прекрати кандидатурата си за президент, откакто седмици наред демократите го притискаха да се откаже след пагубния му спор против Тръмп. С четири седмици до Националния конгрес на демократите и по-малко от четири месеца преди общите избори, екипът на Тръмп се насочи към свалянето на Харис.

Екипът на Тръмп побърза да излезе с изказване, в което се споделя, че Харис — която Байдън поддържа след напускането му — е „ съизвършител “ в „ унищожаването на тогавашната ни велика нация “ от Байдън и че тя е „ по-лоша “ за страната от Байдън.

„ Камала Харис е също толкоз смешка, колкото и Байдън. Харис ще бъде даже ПО-ЗЛЕ за хората от нашата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР