Екипът на Димитър Бербатов Р-Еволюцията е тук публикува видео в

...
Екипът на Димитър Бербатов Р-Еволюцията е тук публикува видео в
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов: Трябва да спрат спекулациите, че нямаме програма

Екипът на Димитър Бербатов " Р-Еволюцията е тук " разгласява видео в обществените мрежи, в което сподели програмата, по която ще работи, в случай че стигне до триумф на изборите за Българския футболен съюз. 

" Хубаво е един път вечно да спрат спекулациите, че екипът ни няма стратегия. За нас тя е жив организъм. Продължаваме да работим по нея всекидневно и ще я представим в цялост сега, в който предизборната борба за БФС стартира още веднъж. Ето единствено някои съществени акценти от нея. Създаване на тактика за развиването на футбола взаимно с страната, локалната власт и УЕФА. Преструктуриране на футболната федерация - контролиране на всички процеси и преобразяване на БФС в мечтан и благонадежден сътрудник, елиминиране на всевъзможни благоприятни условия за корупция Подобряване на инфраструктурата взаимно с страната и локалната власт- приоритет ще бъде построяването на нови и подобряването на остарели игрища на професионалните и аматьорските клубове. Повишаване на потенциала на БФС и по-бързо осъществяване на стратегии свързани с ФИФА, УЕФА и българската страна ", се споделя във видеото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР