Екипът на болница „Пирогов“ отправя своята огромна благодарност към всички

...
Екипът на болница „Пирогов“ отправя своята огромна благодарност към всички
Коментари Харесай

Пирогов благодари на кръводарителите, които се отзоваха на призива на болницата

Екипът на болница „ Пирогов “ насочва своята голяма признателност към всички кръводарители, които през днешния ден се отзоваха на апела за незабавно кръводаряване.

Десетки жители благородно откликнаха на потребността от кръв с кръвна група А (резус фактор положителен) и работата на болничното заведение продължава безпроблемно. В момента разполагаме с задоволително количество кръв и кръвни артикули, само че отчитаме и обстоятелството, че потребностите на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ не престават да остават високи!

Призоваваме жителите да запазят позитивната сила, генерирана в обществото, вследствие на апела за доброволни кръводарители, като не престават да подаряват кръв за потребностите на болница „ Пирогов “ през цялата идна седмица в Националния център по трансфузионна хематология в гр. София.

Само по този начин можем да подсигуряваме, че ще бъдат избегнати нови сериозни обстановки, които да постановат отправянето на апели за незабавно кръводаряване.

УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ изпраща своята благодарност и към екипа на Националния център по трансфузионна хематология в гр. София, без чийто старания и отдаденост на идеята, триумфът на тази акция би бил неосъществим!

Нека всички искащи лица, които желаят да оказват помощ на болничното заведение, да дарят кръв в Националния център по трансфузионна хематология в гр. София на адрес ул. Братя Миладинови №112 в работното време на центъра от понеделник до петък сред 08:00 и 18:00 часа с спиране сред 12:00 и 13:00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР