Екипажите на безпилотни летателни апарати от Западната група на руските

...
Екипажите на безпилотни летателни апарати от Западната група на руските
Коментари Харесай

МО на Русия: Руските въоръжени сили унищожиха маскирани землянки в Купянска посока

Екипажите на безпилотни летателни апарати от Западната група на съветските въоръжени сили унищожиха маскирани землянки и живата мощ на украинските формирования в Купянска посока. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

" В посока Купянск разузнавачите получиха информация за натрупването на противников сили и предадоха координатите на командния пункт. След приемане на бойната задача екипажите на безпилотните летателни апарати на Западната група войски унищожиха откритите маскирани землянки с жива мощ на украинските въоръжени сили “, се споделя в известието.

От Министерството на защитата означават, че за осъществяване на бойната задача военнослужещите са направили прикрит форсиран марш от тиловия регион по-близо до предната линия. В резултат на това всички цели бяха реализирани и групата се върна в пункта за краткотрайно разполагане без загуби.

Както сподели оператор на дрон с позивна „ Вестник “, по време на бойна работа екипажите употребяват модифицирани муниции за РПГ-7 с дронове или, както ги назовават ​​военните, „ моркови “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР