Екипажът на реактивната система за залпов изстрел (РСЗО) БМ-21 Град“

...
Екипажът на реактивната система за залпов изстрел (РСЗО) БМ-21 Град“
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи, че екипажи на „Град” са прекъснали ротацията на ВСУ в посока Авдеевка

Екипажът на реактивната система за залпов изстрел (РСЗО) БМ-21 „ Град “ от групата войски „ Център “ прекъсна ротацията на персоналния състав на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в посока Авдиевка. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

" След като получиха координатите на мястото на събиране на персоналния състав на украинските въоръжени сили, артилеристите се реалокираха на една от неподготвените огневи позиции. След като извършиха прицелен пуск на 122 mm реактивни снаряди, командирът на бойната машина, взаимодействайки с екипажа на разследващият безпилотен летателен уред поправя прицела, изпращайки остатъка от неуправляемите ракети към авансово разпозната цел. Средствата за справедлив надзор записват крах на опит за ротация на персоналния състав на въоръжените сили на Украйна, който претърпя огромни загуби по време на оттегляне в посока Авдеевка “, оповестиха от ведомството.

Министерството на защитата също по този начин добави, че високото равнище на подготовка на екипажите на MLRS им разрешава бързо да нанасят удари по избрани региони, където са съсредоточени персонален състав и техника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР