Екипажът на пътнически самолет с полет от Истанбул за Хамбург

...
Екипажът на пътнически самолет с полет от Истанбул за Хамбург
Коментари Харесай

Пътник с коронавирус почина в самолет

Екипажът на пътнически аероплан с полет от Истанбул за Хамбург откри гибелта на пасажер по време на кацане, който се оказало, че е инфектиран с ковид.
След като всички пасажери напуснали самолета след кацане на летището в Хамбург, един пасажер останал на мястото си, тъй че екипажът, както оповестява всекидневникът "Велт ", едвам тогава забелязал, че той е умрял.
Става дума за 51-годишен пасажер, който се качил самичък в Истанбул и заел мястото си в самолета. Според медиите той е имал няколко разнообразни болести, от които, в композиция с ковид, е умрял. По време на полета никой не е забелязал гибелта му.
„ Той е пътувал самичък и е седял до прозореца. Вероятно е облегнал глава на прозореца и е затворил очи, заради което всички са си помислили, че спи “, описаха от полицията пред всекидневника "Шпигел ".
Според „ Хамбургер Абенблат ", умрелият пасажер е имал остра зараза с ковид. Поради този факт немските управляващи започнаха следене на контактите на пациента.
Въпросът е по какъв начин пасажерът, инфектиран с ковид, е могъл да се качи в самолета. А точно, сега, с цел да пътува от рискови страни, в това число Турция, с цел да влезе в Германия, човек би трябвало да има документ за имунизация, уверение за преболедуван СOVID-19 или негативен тест. Той е бил инфектиран, само че е съумял да се качи на самолета със документа, защото на множеството летища не е планувано премерване на температурата, което може да разкрие неговата зараза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР