Екипаж на самолета Thai Airways се сборичка с гражданка на

...
Екипаж на самолета Thai Airways се сборичка с гражданка на
Коментари Харесай

Разгневена китайка се изкашля умишлено върху стюардеса, сби се с екипажа ВИДЕО

Екипаж на самолета Thai Airways се сборичка с гражданка на Китай, която съзнателно се изкашля против стюардеса, предава Fox News.

Инцидентът е станал на 6 март в шанхайското летище Пудун. Пътниците на самолетната компания Thai Airways е трябвало да чакат 7 часа в самолета за инспекция за ковид.

Съобщава се, че една от пътничките толкоз доста се била ядосала поради забавянето, че почнала да псува личния състав, да маха с ръце и даже да кашля против стюардеса.

"Не можехме да отворим вратата на самолета, до момента в който не получим съответните указания. Една от пътничките толкоз доста се ядоса, че стартира да се държи много буйно. Тя даже съзнателно се изкашля върху един наш чиновник. Когато тя се успокои, ние ѝ обяснихме повода за чакането. В края на краищата тя се съгласи да изчака чиновниците на здравните органи ", разясниха от отдела за сигурност на полетите.
По последни данни в Китай сега болните са малко над 80 000. До момента 60 000 души са се излекували и са изписани да си вървят вкъщи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР