Екип учени от Европа и САЩ, в резултат на дългогодишни

...
Екип учени от Европа и САЩ, в резултат на дългогодишни
Коментари Харесай

Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

Екип учени от Европа и Съединени американски щати, вследствие на дългогодишни изследвания е стигнал до ефектен извод. Оказа се, че съществува съвършен размер на женските гърди, без значение от другите усети на хората.
Както написа порталът VistaNews, размерът на идеалния бюст експерти са пресметнали въз основата на обширна анкета с пластични хирурзи и техните клиентки.
По този метод към 40% от представителите на прелестната половина на човечеството са се изказали за гърди трети размер и лекарите са ги подкрепили.
На второ място по желания измежду дамите е доста по-сериозната по габарити "четворка ". На трето място е "единицата ", а на втори размер не му върви - той е на опашката на класацията.
Това проучване опровергава мита, че женската гърда би трябвало да се побира в длан. Това не дава отговор на действителността.
Пластичните хирурзи са удостовери, че най-често за тях за промяна на бюста идват тъкмо собственички "двойката ".
Интересно е, че допитване измежду мъже е повтарило резултатите от проучването за дамите. Представителите на мощния пол също избират "тройката " или "С ".
Мъжете признават, че тъкмо подобен - не прекомерно огромен, само че не и дребен размер на гърдите, е модел на хубост и хармония за тях.
Второто място в мъжката ранглиста е "четири " - "D ". В същото време мъжете признават, че биха предпочели "ДД ". И единствено един от 10 европейци харесва дами с дребен размер на бюста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР