Екип от Регионалната инспекция по околната среда и водите /РИОСВ/-Бургас

...
Екип от Регионалната инспекция по околната среда и водите /РИОСВ/-Бургас
Коментари Харесай

Емил Пейчев за нерегламентирано сметище в Царево: Общината нарушава собствените си заповеди, кой ще я глоби?

Екип от Регионалната ревизия по околната среда и водите /РИОСВ/-Бургас е направила инспекция на нерегламентираното бунище на територията на община Царево. За това осведоми в обществените мрежи общественикът Емил Пейчев.

Той написа, прилагаме без редакторска интервенция:

„ Днес екип от Регионална инспекция за опазване на околната среда ревизира нерегламентираното бунище на територията на община Царево в региона на Пожарната. Докато чакаме резултатите от инспекцията, можем да се замислим, че не е първото, евентуално няма и да е последното при ръководството на това общинско управление и на този кмет.

Но знаете ли какво прави това бунище по-различно от всички останали? Това, че то непрекъснато се „ зарежда “ с боклуци от…Общината.

Община Царево играе ролята на огромния извършител, тъй като сега всички строителни действия са неразрешени поради и единствените ремонтни действия са върху общински обекти. Е, непрекъснато на това място се изхвърлят строителни боклуци от общинските обекти, тротоари, улици, алеи и така нататък

На нерегламентираното бунище са изхвърлили даже и двете табели от офиса на ГЕРБ-Ахтопол, които в миналото бяха инсталирани на входа му! Доста огромна символика има в това изоставяне, нали? ГЕРБ на боклука?

Според вас обикновено ли е общинското управление на Царево да нарушава личните си заповеди, които изисква от хората да съблюдават?
Ако вие изхвърлите строителен боклук на това място, ще ви глобят. А кой ще санкции Общината? “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР