Екип на Sportal.bg пътува специално до Виетнам, за да проследи

...
Екип на Sportal.bg пътува специално до Виетнам, за да проследи
Коментари Харесай

Люпко се обясни в любов на сините фенове от далечен Виетнам, Sportal.bg снима филм за сръбската легенда

Екип на Sportal.bg пътува особено до Виетнам, с цел да наблюдава от близко следващото азиатско премеждие на Люпко Петрович. Въпреки напрегнатите си футболни делници, поради борбата, която води неговия отбор Тан Хоа за купата от локалното състезание, сръбският експерт се съгласи да приказва пред нашата камера. Интервюто ще бъде част от документален филм за неговия престой в далечна Азия и опитът му да прибави следващо огромно отличие в богатата си сбирка. В нея най-ярко свети трофеят от шампионата за Купата на европейските първенци, извоюван с Цървена звезда през 1991 година.

Петрович, който за последно бе ментор на Левски през 2016 година, когато напусна поста по абсурден метод, показа, че продължава да обича " сините " почитатели и е сигурен, че те изпитват същите усеща към него.

" За мен почитателите на Левски са като тези на Цървена звезда. Аз ги обичам! И постоянно съм обичал Левски в моя живот. Знам, че и последователите ме обичат. ", съобщи Петрович пред нашия екип.

Той разяснява и случилото се в скандалния мач сред Левски и Литекс на ст. " Г. Аспарухов " през декември, 2015 година, когато сърбинът бе отпред на " оранжевите ".

" Аз обичам наедно Литекс и Левски, само че Левски за мен е най-големият тим след Цървена звезда. Най-големият тим в България и най-големият клуб, който е подкрепян от българския народ. Случилото се в оня мач не бе хубаво. Съдията, който го ръководеше, с ръка на сърцето го споделям, бе привързан. ", безапелационен бе Люпко.

Той разкри още любопитни детайлности за упоменатия дуел, както и други случки от футболното съществуване на България, останали зад кулисите.

Целият документален филм за Люпко Петрович ще може да видите през декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР