Екип на пловдивската пожарна продължава да бди до изгорелия склад

...
Екип на пловдивската пожарна продължава да бди до изгорелия склад
Коментари Харесай

Пожарникари продължават да дежурят край унищожения завод във Войводиново

Екип на пловдивската пожарна продължава да бди до изгорелия склад във Войводиново. От пожарната работа на този стадий не могат изрично да посочат повода за пораждане на огъня. Пожарът в месокомбината край пловдивското село нанесе вреди за милиони левове.

„ От 17 часа в сряда на пост е оставен един екип огнеборци, които ще съблюдават за възможни огнища, които могат да зародят. Неутрализирани са всички рискове, съпътстващи пожара. Унищожени са над 8 декара. Образувано е към този момент досъдебно произвеждане ”, съобщи пред наш кореспондент представителят на пожарната в Пловдив Цвятко Дешев.

Припомняме ви, че пожарът избухна малко след 18:30 часа в неделния ден. Пламъците тръгнали от помещение за преправка и пакетаж на месо. При случая няма жертви и потърпевши. В предприятието работят към 300 души. Към момента на експлоадирането на пожара чиновниците на промяна били завършили работа.

Напълно унищожени са складовото помещение, транжорната, пакетажният завод, както и нови машини за преправка на месо.

Работниците са били разпуснати след среща със притежателя, който ги е посъветвал да си намерят друга работа, тъй като възобновяване на вредите щяло да отнеме време.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР