Eкип на Пътна полиция е бил повикан, за да направи

...
Eкип на Пътна полиция е бил повикан, за да направи
Коментари Харесай

Шефът на КАТ: Семерджиев трябваше да бъде задържан още на 11 юни

" Eкип на " Пътна полиция " е бил извикан, с цел да направи тест за опиати на Георги Семерджиев на 11 юни. Резултатът посочил, че Семерджиев карал с повече от един тип амфетамини. 7-мо РПУ е трябвало да задържи лидера съгласно Законите на страната ", изясни началникът на КАТ-София комисар Тенчо Тенев пред Нова тв.

“Не мога да кажа какво са споделили сътрудниците от 7-мо РУП. Наш екип на пътна полиция бе извикан там. Семерджиев е опитал да избяга. Те са го преследвали, тъй като не е спрял на стоп палка. Направихме тест и се оказа, че същият е използвал повече от 1 амфетамин”, изясни ген. Тенев във връзка тежката злополука, при която починаха две млади дами на 22 и 26 година

Има формирано досъдебно произвеждане против този лидер. Според законите на страната лидерът е трябвало да бъде задържан. На територията на районното е трябвало да се задържи лидера. Видях по ваш репортаж лидер, който е бил забърсан, само че не е съобщил на органите на реда.

На Георги Семерджиев сме му лишили шофьорската брошура, смъкна ли сме му табелите, спрели сме колата. Тепърва вършим инспекция дали швейцарското удостоверение за правоуправление е същинско или подправено.

От 2014 година до момента на този лидер му се прави информация и ще се види, че той е с отнета българска брошура. Ние не можем да задържаме. Ние сме административно-наказващ орган.

Има 85 отнети точки, при най-много 39, с които разполага лидера. Това значи, че е карал неразумно. Лично установявах, че има синя лампа на предния прозорец, и синя лампа сред двете седалки. Имаше и стоп-палка. Най-вероятно си я е купил. Те се продават от една компания, която ги създава. По някакъв метод се е сдобил с нея, разясни ген. Тенев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР