Екип на ООН и медицински служители съобщиха, че са видели

...
Екип на ООН и медицински служители съобщиха, че са видели
Коментари Харесай

ООН съобщава за „голям брой огнестрелни рани“ след „брашнено клане“

Екип на Организация на обединените нации и медицински чиновници оповестиха, че са видели „ огромен брой “ огнестрелни рани измежду палестинци в Газа, откакто израелските войски откриха огън покрай филантропична помощ ескорт, който провокира световно наказание и апели за правдивост.

Техните изказвания удостоверяват голям брой свидетелства на очевидци, че израелската пукотевица е умъртвила и ранила десетки палестинци, обезверено търсещи хранителна помощ в четвъртък, което опонира на първичните изказвания на Израел, че хората са потърпевши заради навалица и тъпкане.

Най-малко 117 палестинци бяха убити и повече от 750 ранени по време на „ брашненото кръвопролитие “ на кръговото кръстовище Набулси в югозападната част на град Газа, откакто израелските войски откриха огън по тълпата.

В петък екип на Организация на обединените нации посети някои от ранените в болничното заведение ал-Шифа в град Газа и видя „ огромен брой огнестрелни рани “, сподели представителят на шефа на Организация на обединените нации Антонио Гутериш Стефан Дюжарик.

Болницата одобри 70 от починалите, а към 200...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР