Екип нa bTV беше нападнат, пристигайки да отрази гласуването на

...
Екип нa bTV беше нападнат, пристигайки да отрази гласуването на
Коментари Харесай

Екип на bTV, отразяващ изборите, беше нападнат в Хасково

Екип нa bTV беше атакуван, пристигайки да отрази гласуването на ул. „ Ястреб “ в кв. „ Република “ в Хасково.

Операторът Петър Картулев бе ударен от хора, които живеят на мястото.

Нападението по никакъв метод не е провокирано от екипа.  Така и не оказва се какво е подразнило хората, с цел да се стигне до експанзията.

 Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика Съдържание от сътрудници 3 мин. Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “  Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика Съдържание от сътрудници 3 мин. Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “

Подаден е сигнал на телефон 112. След идването на полицията нещата се успокояват, а най-агресивните хора към този момент не са на мястото.    

Следете всичко в изборния ден на онлайн репортажа на bTV Новините

Последвайте ни за още настоящи новини в Google News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР