Екип на БОЕЦ направи тези дни блокада на пътя за

...
Екип на БОЕЦ направи тези дни блокада на пътя за
Коментари Харесай

Георги Георгиев за Фрог: Изграждането на ”Турски поток” е под контрола на Кремъл и руски фирми

Екип на БОЕЦ направи тези дни обсада на пътя за компресорната станция на ”Турски поток ” до село Расово Монтанско. Установихме, че построяването на тръбопровода е напълно за сметка на българската страна, само че също по този начин и напълно под контрола на Кремъл и съветски компании. В неговото създаване подмолно са включени съветски и беларуски компании, директно свързани с „ Газпром “. Това съобщи за Фрог водачът на БОЕЦ Георги Георгиев.
По думите на Георги Георгиев край трасето на водопровода те разкрили пренебрегнат аварирал автомобил. По тяхна информация е имало и жертви, което било прикрито. А служащите били предизвестени да не описват за това на никого.

Изводът е, че се прави обир за милиарди с построяването на " турски поток ", като се обслужват ползите на Путин и Доган. Засилва се енергийната взаимозависимост на България и Източна Европа от Русия, което съставлява опасност за националните ни ползи и ползите на Европейския съюз, безапелационен бе водачът на БОЕЦ.

Той осведоми, че в петък от БОЕЦ отново ще са в село Расово с искане да се спре грабежа, с цел да получат отговори на сложени въпроси и изискат на фронтовата линия оставките на Борисов и Гешев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР