Екип доброволци от Изправи се България редом с лидера на

...
Екип доброволци от Изправи се България редом с лидера на
Коментари Харесай

Мая Манолова от Изправи се БГ призова служебното правителство за пълно обезщетение на жителите от наводнените села край Карлово

Екип доброволци от Изправи се България паралелно с водача на партията Мая Манолова четвърти ден са на място при опустошените от наводняване домове и аграрни площи в с. Богдан и Каравелово край Карлово.

Вече четири дни Мая Манолова и екип доброволци от Политическа партия Изправи се България са на терен в наводнените села с помощ и доставка на материали от първа нужда – вода и тежка техника за почистване на унищожените домове и инфраструктура. Вече четири дни водачът на ПП  Изправи се България  излезе от ролята си на ръководител на партия, който води предизборна акция и бе една от първите, която се отдаде съпричастно към болката на десетките жители от селата край Карлово. От Изправи се България вярват, че сходни жестове ще се умножат неведнъж и това ще докара до по-бързото възобновяване на опустошените от стихията райони.

Припомняме, че през вчерашния ден Манолова беше на място на опустошения мост над река Балканска, където прикани земеделския министър Явор Гечев за цялостно следствие и налагане на наказания на нарушителите. От  Изправи се България  разполагат с редица сигнали за безразборна сеч в региона, довела до трагичните опустошения.

Наред с това, от партията молят към служебното държавно управление за цялостно обезщетяване на потърпевшите в най-кратки периоди. „ При състояние, че предходното държавно управление си разреши да купува съветски газ с 30 % по-скъп, което струваше на българския поданик 110 млн.лева. Толкова средства ще бъдат задоволителни освен за потърпевшите села, само че и за предварителна защита и в прилежащите обитаеми места ", съобщи Манолова.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР