Екатерина Захариева излезе със „светкавична позиция“ след извършения от Северна

...
Екатерина Захариева излезе със „светкавична позиция“ след извършения от Северна
Коментари Харесай

Катя Фотото влезе в световната политика през прозореца: Заклейми на български Ким Чен Ун!

Екатерина Захариева излезе със „ светкавична позиция “ след осъществения от Северна Корея нуклеарен опит. Министърката, която е подобаваща за всичко, която схваща от всевъзможен тип политики, в този момент жигосах Ким Чен Ун.

„ Тази поредна тежка провокация е съществено нарушаване на съответните резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и на съглашението за гаранциите на МААЕ. България изрично осъжда сходни дейности, които водят до в допълнение повишение на напрежението в района и съставляват опасност за международния мир и сигурност “, показват от Министерството на "личния " фотограф на семейство Макрон.

„ Призоваваме КНДР да приключи един път вечно своята нуклеарна и балистична програмапо повсеместен и необратим метод, изпълнявайки в цялостна степен своите интернационалните задължения, както и да се ангажира с градивен разговор с интернационалната общественост за намирането на излаз от обстановката по кротичък път “.

Минала от европейски политики на "световни " все едно сменила задната предавка с предна на трабантчето си, наследено от Соломон Паси във Външно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР