Екатерина Неделчева е първата дама, която отпадна от надпреварата за

...
Екатерина Неделчева е първата дама, която отпадна от надпреварата за
Коментари Харесай

Ето с какво се занимава първата отпаднала от Ергенът

Екатерина Неделчева е първата дама, която отпадна от конкуренцията за сърцето на " Ергенът ". Виктор Стоянов взе първото си мъчно решение и я прати у дома.

34-годишната Екатерина е от Пазарджик. В продължение на седем години е била стюардеса и е изпълнявала полети в целия свят. Била е в един аероплан с Риана и с футболистите на " Реал Мадрид “. Обича спорта и тренира всеки ден. Към мъжете е извънредно взискателна и това съгласно нея е главната причина да е сама, споделя самата тя в изявление за Шоу блиц.

Екатерина, присъединяване ти в " Ергенът " завърши още на старта на формата. Какво не ти доближи, с цел да продължиш напред?

Вероятно не бях толкоз настоятелна, колкото бяха другите девойки и останах на по-заден проект. Бях разочарована, желаех да остана по-дълго. Но не скърбя, че бях себе си и по този начин се получиха нещата.

Сърдиш ли се на Виктор, че реши единствено на теб да не даде роза и по този метод те прати у дома? На негово място коя дама би избрала да отпадне?

Не се дразня на никого, просто бях разочарована. За мусене няма място. Много е мъчно да избереш коя от дамите да изпратиш у дома, не му е било по никакъв начин елементарно.

Самият Виктор хареса ли ти, чисто образно, тъй като нямахте време да се опознаете повече?

Допадна ми, несъмнено. Има хубаво лъчение и чаровна усмивка. Спомням си, че до момента в който вървях към него, единствено усмивката му виждах и единствено това помня. Всичко друго ми е като бяло леке. Жалко, че не успяхме да се опознаем повече.

А каква беше концепцията ти, влизайки в " Ергенът "? Смяташ ли, че можеш да намериш любовта на живота си в предаване?

Това не беше основата ми цел, само че пък в случай че се беше случило, нямаше да откажа. Аз по-скоро желаех да преодолея една стена, която не ми разрешава да се откривам пред хората. Имам проблем с това. Исках да видя дали ще мога да се отпусна пред девойките, надлежно и с Виктор, да бъда по-открита.

Тази стена е издигната в годините след разочарования или...?

С годините се трупаше от ден на ден и повече... Имах несполучливи връзки, в които съм била наранена и започнах да се затварям и мъчно да позволявам хора до себе си.

Как би описала връзките си досега и за какво си сама в този момент?

Трудно ми е да опиша предходните си връзки. Имала съм такива, които са били като в приказка, както и такива в цялостна диаметралност. Сама съм, тъй като към момента не позволявам хора до себе си и съм малко по-взискателна. Търся тъкмо избран вид, държа мъжът до мен да е мотивиращ, да ме кара да се дръзвам, да имаме общи ползи и виждане за живота. А когато не допускаш човек до себе си, няма по какъв начин да схванеш дали имате нещо общо. Още работя над този проблем.

Има огромен хейт по отношение на участничките във формата. Смяташ ли, че това е представителна извадка на дамите в България?

Не, не считам по този начин. Жените в България са много интелигентни. Момичетата в предаването са разнообразни, само че на мен ми е забавно да ги видя по какъв начин ще се държат по-напред в предаването. Сред тях има прелестни девойки и се надявам и феновете да успят да ги опознаят и да ги видят в тази светлина. Не може от един взор да си вадят феновете умозаключение дали един човек е добър или неприятен.

Повечето дами в днешно време отдават по-голямо значение на материалните неща, а не толкоз на любовта... Първото усещане за девойките от " Ергенът " е тъкмо такова и по тази причина феновете се възмущават...

Има го и този миг, да! В последните години в България по този начин се завъртяха нещата, че любовта отиде на назад във времето. Надявам се нещата да се трансформират и хората да стартират да мислят за други неща, а не за пари. Аз няма да съм щастлива с богат мъж, в който не съм влюбена. Когато живеех в Арабските емирства съм получавала доста неприлични оферти от богати мъже, само че в никакъв случай не бих била с някой, който не ме притегля.

Разкажи ни малко повече за работата като стюардеса и за какво се отхвърли?

Работата като стюардеса беше чудесна изключително първоначално. За момиче от Пазарджик да пропътува целия свят си е огромно достижение, беше като приказка. Но въпреки това е много сложна специалност - ставане измежду нощ, късни полети, летим по 20 часа дневно без отмора. Не е лесна и връзката с хората, тъй като има всевъзможни. Отказах се, тъй като при пандемията през 2020 година внезапно понижиха полетите. А към този момент се бях изморила и желаех да дам късмет на живота си в България, тъй като като стюардеса пътувах от Дубай до всяко кътче на земята.

Пътувала ли си с известни персони?

С певици, с футболисти... С Риана също съм пътувала, само че не съм имала връзка с нея. Тя беше настанена в апартамент в самия аероплан, особено за нея. Чух от другите ми сътрудници, че се е държала отзивчиво.

Интересно е, че в никакъв случай не съм имала българин на мой полет.

Какво ти следва оттук насетне?

В момента работя върху моята марка за облекла. Освен това премислям да отпътува още веднъж за Арабските емирства, тъй като имам доста другари там и ми стана мъчително за тях. Може би за почивка, а може би ще остана за няколко месеца. Не съм решила към момента. Но сигурно не преставам напред и нагоре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР