Ежегодният турнир за деца родени след 2007 година ще се

...
Ежегодният турнир за деца родени след 2007 година ще се
Коментари Харесай

Олимпия ще събере Дъстли Мюлдер с Левски и Ювентус на коледния турнир за деца – Ние сме Бъдещето 2017

Ежегодният шампионат за деца родени след 2007 година ще се организира още веднъж в София на 15, 16 и 17 декември. Състезанието се провежда от „ Олимпия “ ФК, взаимно с БФС, по стратегия “Grassroots”.

Организаторите от „ Олимпия Футбол Клуб “ потвърдиха, че присъединяване в него ще вземат столичните ПФК Левски, ПФК Славия, ДИТ и ФК Олимпия. От задграничните клубове ще се включат сръбският гранд Войводина (Нови Сад) и техните съседи Напредак (Крушевац). Румънският Ювентус (Тимишоара) също удостовери присъединяване в надпредватата, а изненадата на шампионата ще е холандският отбор от Бреда – “ BSV BOEIMEER”. Треньор на тима е един от най-хубавите чужденци играли в България – Дъстли Мюлдер.

Той е някогашен футболист на ПФК Левски и дълготраен другар на треньорите от Олимпия. Неговият наследник Су Мюлдер направи първи стъпки във футбола точно в школата на Олимпия ФК под управлението на Д. Иванов и М. Гаджев.

Основният спонсор на шампионата „ ИТА Инженеринг “ още веднъж ще подсигурят съвършени условия за протичане на надпреварата. „ Ние сме бъдещето “ ще е във формат футбол 7, в закритата зала на комплекс „ ДИТ СПОРТ “ в кв. Драгалевци.

„ Считаме, че шампионата ще премине при доста добра организация. Съвместно с нашите сътрудници сме подсигурили доста награди и изненади за всички дребни състезатели, както купи и медали за призьорите! Отново участващите тимове ще бъдат освободени от такси и други разноски свързани с присъединяване им в конкуренцията “, това обявиха Иван Стоилов /Управител на ФК Олимпия/ и Данаил Иванов /треньор на Олимпия – родени 2007 г./
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР