Ежегодният благотворителен мото-рок фестивал "Побит камък" се проведе около Нови

...
Ежегодният благотворителен мото-рок фестивал "Побит камък" се проведе около Нови
Коментари Харесай

Мото-рок фестивал Побит камък в помощ на 5-годишната Стаси

Ежегодният благотворителен мото-рок фестивал "Побит камък " се организира към Нови Хан в интервала 1-3 юли. Той се провежда от мото клуб "Калашниците ", като всяка година приходите от него се отделят за дете в потребност от община Елин Пелин.

Тази година уредниците са решили да оказват помощ на дребната Стаси, 5-годишно момиче, диагностицирано с детска церебрална парализа. Необходимите средства за нейното лекуване в Турция възлизат на 20 000 евро всяка година.

Любомир Миланов посети мястото и показа своите усещания и тези на присъстващите за събитието, което всяка година събира хиляди фенове на рока, единствено на 20 км. от столицата в местността "Побит камък ".

Във фестивала взеха присъединяване разнообразни български рок групи и реализатори - "Сигнал ", "Ахат ", "Диана Експрес ", "Аналгин ", "Конкурент ", "Фондацията ", Васко Кръпката и други.

"Не е значимо по какъв начин се обличаш, какви облекла носиш, какъв брой татуировки имаш и какъв брой алкохол си изпил. Важното е да си добър човек ", това показа Миланов в свое видео във връзка фестивала.

Една от групите, взела присъединяване в мото-рок фестивала - "Аналгин ", приветства присъстващите да се включат и да оказват помощ съгласно опциите си.

Йордан Караджов от група "Сигнал " от своя страна показа, че счита за нещо великолепно провеждането на фестивала и е впечатлен от положителната организация. Той пожела доста здраве на уредниците.

Председателят на мотоклуб "Калашниците " - Краси описа на Любомир Миланов по какъв начин всяка идея, която са подкрепили през годините посредством събраните средства, е била значима и значима за мото клуба като преживяване.

"Всички жертваме от времето за фамилиите и приятелите си за тези дела. Почти нямаме различен живот ", показа със сълзи на очите Краси.

"Искам да кажа благодаря на Елин Пелин, че има такива момчета като "Калашниците ", които осмислят личния си живот и живота на другите " , сподели пред камерата на Миланов Владислав Карамфилов, прочут като Влади Въргала, който също участва на събитието.

Звездомир Керемидчиев , по-известен като Звезди от Ахат също изрече своето удивление от мото-рок фестивала "Побит камък ".

"Няма нищо по-хубаво от това хората да си оказват помощ. Ако го вършим всеки ден, светът ни ще оцелее ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР