Ежегодна класация на българското списание Форбс избира най-влиятелните родни знаменитости.

...
Ежегодна класация на българското списание Форбс избира най-влиятелните родни знаменитости.
Коментари Харесай

Кои са най-влиятелните родни знаменитости?

Ежегодна ранглиста на българското списание " Форбс " избира най-влиятелните родни звезди. В броя от ноември 70 лица от музикалния шоубизнес, спортисти, тв водещи, писатели модели и артисти заемат мястото си измежду най-популярните ВИП персони у нас. 

На 12-о място в класацията е позициониран фолкпевецът Азис. Музикантът тази година изостава в класацията, откакто преди е бил малко по-напред в нея. И въпреки всичко влизането му в първите 20 определени потвърждава, че кралят на фолка не губи известността си, макар че музикалните му изяви пред аудитория внезапно понижиха. В изданието се показва, че измежду аргументите Азис да заема своето място са огромната известност на последните му части в уеб страниците за видеосподеляне и присъединяване му в панела на " Маскираният артист ".

Изненадващо много по-назад от ромския славей е великият Васил Найденов. Естрадната звезда е 48-и в класацията и е маркиран като нов член в нея. До този миг Кеца не е участвал в " Топ 70 на българските звезди ". Причината Васко, който тази година означи своя 70-годишен празник, да се подреди измежду най-влиятелните българи е, че напролет той разгласи обществено платените от него налози и осигуровки за последните 10 години.

Те бяха в размер на 650 хиляди лева Напълно справедливо първото място в елитната ранглиста още веднъж заема Григор Димитров. Той бе първи и за 2019 година Последните дванадесет месеца бяха динамични за тенисиста, белязани от триумфи на корта, само че и здравословни проблеми, свързани с COVID-19. Изданието отбелязва, че тази година Гришо чукна 29 лета със извоювани общо 30 млн. $ от наградни фондове и рекламни контракти.

Първата ни тенис ракета при мъжете е и измежду най-популярните българи в обществените мрежи. Веднага след Гришо второто място заема Маги Халваджиян. Телевизионният продуцент е на челно място измежду съперниците си, сред които безконечното дуо Иван и Андрей и Евтим Милошев и Любо Нейков. Като съществени аргументи за високата оценка, която Маги получава, са посочени освен рейтинговите му излъчвания в ефира на Нова тв, само че и хитовата лента " Пътят на достойнството ", както и филмът " Нощ в Акапулко ", чиято премиера бе преди 3 години и се разпространяваше в Съединени американски щати и Южна Корея.

" Изхвърлен " от класацията тази година е Слави Трифонов. В предходната той заемаше почетното трето място поради музикалните си триумфи. Дългия направи хитов дует тогава с Криско, само че тази година по критериите на " Форбс " не е заслужил мястото си в Топ 70. За сметка на това наследникът му Николаос Цитиридис е подложен под номер 49. Завърналата се през тази година от майчинство Цветана Пиронкова заема осмото място в класацията.

Други спортисти в нея са Кубрат Пулев, Христо Стоичков, Димитър Бербатов. Сред актьорите челните места са заети от Яна Маринова, Сашо Кадиев, Рачков и Зуека, Асен Блатечки и Ралица Паскалева. Единственият различен представител на чалгата с изключение на Азис е фолкфурията Галена, отличена поради триумфите си в стилния отрасъл. За първа година в класацията влиза и Николета Лозанова под номер 54. НиЛо е маркирана като " същински инфлуенсър " с над 1 млн. почитатели.

От " Форбс " показват своите 70 авторитетни персони с ангажимента, че те не са всички известни българи в дадена област. Родното издание следва съответна 20-годишна методология по пример на едноименната американска издателска компания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР