Ежедневието на модерната жена е постоянна надпревара за постигане на

...
Ежедневието на модерната жена е постоянна надпревара за постигане на
Коментари Харесай

Топ формата за новогодишните празници - възможна

Ежедневието на модерната жена е непрекъсната конкуренция за реализиране на идеалa за женственост и хубост. Съвременната жена се оправя с всички провокации с няколко докосвания на тъч скрийна и не просто се грижи за визията си. Тя е трансформирала хубостта и младостта в фетиш. И с изключение на усърдните занимания в спортните центрове, разчита и на последните софтуерни новости за контуриране на тялото.

Според дермато-естетичния терапевт Боряна Тимнева от клиника Jewel Skin безспорно най-ефективната технология за стягане, изглаждане и подмладяване на кожата е мултиполярната радиочестота (Vella Shape). При локалните мастни натрупвания най-резултатна е технологията Icoon, механичното деяние, сходно на ръчния масаж в комбиниране с фракционирано стимулиране. А когато задачата е съкращаване на целулита, комбинацията от разнообразни технологии и способи е чудесно решение (Triactive+), тъй като за редуцирането е належащо време и сложен метод.

При избора на апаратна процедура би трябвало да се консултираме със експерт в тази област. И след обширен обзор и изчерпателен разбор на проблематичните зони по тялото, да бъде направен самостоятелен проект от процедури и композиция от разнообразни технологии за справяне с казуса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР