Еип на БТВ се натъкна тази сутрин на задържането на

...
Еип на БТВ се натъкна тази сутрин на задържането на
Коментари Харесай

Заловиха мигранти на живо по телевизията

Еип на БТВ се натъкна тази заран на задържането на двама мигранти в ямболското село Чарган, което бе излъчено онлайн. Самият сигнал до телефон 112 е бил подаден от журналистката, стана ясно от репортажа. Полицията пристигнала на петнадесетата минута.

Двамата млади мъже бяха хванати пред камерата от служител на реда, багажите им бяха претърсени и им бяха поставени белезници. Малко по-късно бяха качени в поличейската кола и откарани по думите на репортера в полицейски сектор в Ямбол.

Местните хора описаха, че това е нормална панорама и мигранти се виждат в селото всеки ден - единично или на групи. Селото е ситуирано покрай автомагистралата. Местните даже поназнайват арабски и съумяват да осъществят контакт с тях. По думите на жителите на селото тази заран са видели кола с румънски номера и двамата мигранти, които се оказват изостанали от група от 21 индивида.

Самият екип на малкия екран с изключение на, че разпита полицията ще би трябвало да даде и свидетелски показания, стана ясно от репортажа, който се наложи да бъде пресечен затова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР