Ех, този Благо. Не спира да ни изумява. През последните

...
Ех, този Благо. Не спира да ни изумява. През последните
Коментари Харесай

Благой Георгиев задмина и кифлите: Ето какви книги чете футболният мачо

Ех, този Благо. Не стопира да ни изумява. През последните години някогашният на Златка Райкова скача от легло в легло при разнообразни дами. Тайно се надявахме да остане по-дълго с плеймейтката, само че уви – към този момент даже е женен за друга. 

Виж още: Парти по холивудски: Палома Митева изхарчи хиляди левове за рождения си ден в Дубай

Сигурни сме, че даже в очите на приятелите си Благой Георгиев наподобява смешно както с държанието си, по този начин и с постъпките си. В момента не ни е известно по какъв метод мачото си печели парите, с цел да върви толкоз постоянно на почивки с новата обичана и да устоя толкоз деца и дами, само че всичко това е реалност.

Виж още: Мерилин Монро, само че от AliExpress: Цветелина Янева брои хиляди за клип, покри се с диаманти

Следващата вест сигурно също няма да изненада никого. Чудили ли сте се какви книги четат родните звезди от сектора на Благо? Е, множеството не четат, а друга огромна част ги е позор да споделят какво четат. Бившият футболист се щракна с една от книгите на Венета Райкова „ Триумфът на кучките “ – продължението и провокира същински възторг с това четиво. Кифлите още по-повече ще го заобичат в този момент. Паолина да внимава и да си го пази, тъй като скоро може и да ѝ го откраднат.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР