Ех, че година имаше Златка Райкова! То не бяха изневери,

...
Ех, че година имаше Златка Райкова! То не бяха изневери,
Коментари Харесай

Златка разказва: С Карен ги запознали насила, ето как ще кръстят бебето

Ех, че година имаше Златка Райкова! То не бяха изневери, раздели, нови връзки, годеж, бременност, нов джип... А до 2023 година има още цели 2 дни! 

Именно на въпроси, свързани със събитията в персонален проект от отиващата си година, плеймейтката отговори в Instagram. Така Златка описа, че в действителност запознанството ѝ с Карен станало малко принудително, защото и двамата нямали изключително предпочитание да се срещнат. Но техен общ другар упорствал доста и двамата се съгласили единствено с цел да му угодят. 

Виж още: Фейгин: Имах неповторима година! Намерих любовта и сбъднах детската си фантазия!

Въпреки първичното отвращение и на двамата, искрите бързо припламнали и началото на връзката им не се забавило. Карен и Златка се харесали и физически, само че и прекарвали дълги часове в разкази. 

Що се отнася до името на бебето, което двамата чакат, Златка бе безапелационна, че макар че имат разнообразни визии, тя ще се съобрази с желанието на годеника си. 

Бебето щяло да се роди при започване на лятото идната година, само че занапред Златка е решена да си откри жена, която да ѝ оказва помощ с грижите за втория ѝ наследник. 

Виж още: Остарели, само че паметни: Ето по какъв начин наподобяват звездите от " Под прикритие " днес 

Моделката се дефинира като " трътлеста " сега, въпреки че записваше отговорите на въпросите от фитнес залата. Златка разкри, че си хапва всичко, което пожелае, само че месото и сладкото не я притеглят.

И последно: почитатели попитаха плеймейтката дали би дала прошка невярност, а тя отговори: " явно не ", с което за следващ път удостовери слуховете, че точно трети човек е повода за раздялата ѝ с Благой Георгиев. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР