Египтянин се самозапали на площад Тахрир в центъра на .

...
Египтянин се самозапали на площад Тахрир в центъра на .
Коментари Харесай

Протестиращ срещу корупцията се самозапали в центъра на Кайро

Египтянин се самозапали на площад Тахрир в центъра на. Източници от полицията в египетската столица са съобщили, че мъжът е в тежко положение и е откаран в една от най-близките лечебни заведения, осведоми БГНЕС. Мъжът се е показал като Мохамад Хосни ал-Гариб Мустафа - инспектор, работещ в Банката за развиване на износа. Според други източници той е бил държавен чиновник.
Египтянинът съобщи, че е съумял да откри корупционна процедура и да върне на страната 25 000 000 английски лири. Но все пак, той е бил уволнен, а фамилията му е било обект на тормоз и гонене. Пострадалият приказва за това във видео в интернет, което беше отстранено по-късно. Наблюдатели и служители на реда се пробваха да попречат на мъжа, само че той не позволи никого до себе си, досега на самозапалването.
 Здравеопазването и корупцията са най-големите проблеми в България, показват от института Рего Здравеопазването и корупцията са най-големите проблеми в България, показват от института " Рего "
В социологическото проучване на политическите и електорални настройки, извършено през месец октомври 2020 година от институт „ Рего&ldq...
Площад Тахрир, който се трансформира в епицентър на политическите и революционни събития от 2011 година и 2013 година е под засилена полицейска защита към този момент. Силови структури са разположили своите елементи в региона на площада – сцена на самозапалването, както и на входовете към него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР